WIE BEN IK?

Graag wil ik mij ook even voorstellen. Ik ben Ellen Van Dael en studeerde af als logopediste aan Thomas More Antwerpen in 2016. In 2017 studeerde ik nog verder en behaalde ik het diploma van audiologe. Tijdens deze zeer praktische opleidingen en verschillende stageperiodes kreeg ik de kans om mezelf te ontplooien en verdiepen in zeer uitgebreide problematieken bij zowel kinderen als volwassenen. Sinds september 2017 werk als zelfstandig logopediste in de praktijk bij Sarah Thoné.

Enerzijds neem ik graag de behandeling van kinderen en jongeren met een leerstoornis of articulatiestoornis op mij. Anderzijds heb ik als audiologe een sterke affiniteit ontwikkeld met kinderen en volwassenen met een aangeboren of verworven gehoorverlies. Als logopediste-audiologe tracht ik mensen zo goed mogelijk te begeleiden tijden hun revalidatietraject.

Een therapie steeds positief benaderen en daarnaast ook erkennen dat er zaken zijn die nog wat moeilijk gaan, vind ik erg belangrijk. Hierbij probeer ik de positieve kanten van een kind ten volle te benutten om zo aan moeilijkere vaardigheden te werken. Een nauwe samenwerking met de cliënt alsook de omgeving vind ik hierbij essentieel om therapie op maat aan te bieden. Mijn visie op logopedische zorg reikt verder dan ‘het leren op zich’. Ook de cliënten meer (zelf)vertrouwen geven en ondersteunen waar nodig, is onmisbaar voor een goede logopedische therapie.

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

Logopedie Ellen Van Dael Arendonk

LOGOPEDIE STOTTERTHERAPIE GEHOORREVALIDATIE KLAVERVELDEN 24 2370 ARENDONK
SARAH: +32 497 89 46 09 ELLEN: +32 472 23 63 42
INFO@LOGOPEDIE-ARENDONK.BE

  privacybeleid - webdesign volwebstudio - graphics stokken en staarten